Over ons - www.flippers.be

Het doel van deze website is van u alles te leren wat je moet weten wanneer je een flipperkast wil kopen.
Artikels zijn onderverdeeld in verschillende groepen. De flipperkasten voor beginners artikels moet je zeker lezen als nieuwe eigenaar van een flipperkast. De andere delen van de website geven meer technische informatie, hoe je kast aan te passen, spelbeschrijvingen, verslagen van beursbezoeken, enz. We wensen u veel plezier toe met uw flipperkast !

Deze site wordt onderhouden door Aeneas Verhe. Flipperkasten zijn al meer dan 15 jaar een hobby, flippers.be is geen firma !
De website is ontstaan nadat ik zelf een eerste flipperkast kocht. Ik leerde enorm veel bij over deze fascinerende machines en wilden we mijn kennis delen. In 2000 bestonden er maar weinig websites over flipperkasten. Zelfs ik moesten ontdekken hoe je de kopkast moest losmaken, het glas eraf halen, die info was nergens online te vinden.
De eerste paginas waren niet meer dan hoe een flipperkast te openen en te onderhouden. Nadien kreeg ik veel gelijkaardige vragen van mensen die ook een eerste flipperkast wilden kopen. De antwoorden op die vragen hield ik bij en zo begon de website te groeien. Later is ze dan nog meer uitgebreid met technische informatie, beursbezoeken, enz.
Alles op deze website is mijn eigen mening, gegroeid uit eigen ervaringen. Niet alles is misschien correct of de beste manier om iets te doen. Het is hoe ik iets uitgeprobeerd/ondervonden heb. Gebruik van bepaalde beschreven technieken is dan ook op uw eigen risico.