Contacteer ons

Je kan ons mailen op: averhe at gmail.com
We proberen elke mail zo snel mogelijk te beantwoorden, maar soms kan het enkele dagen duren.
We wonen in de buurt van Antwerpen, maar aangezien we particulieren en geen bedrijf zijn, zetten we ons adres niet online. Het is echter geen probleem om langs te komen indien je bv onderdelen wil kopen, mail ons om af te spreken.

You can mail us in english too.
Vous pouvez nous contacter en francais.

Opmerkingen over deze website ? Fouten gevonden ? Heb je suggesties voor een nieuw artikel of vragen ? Of wil je zelf een artikel schrijven ? Laat het ons maar weten. Feedback op artikels houdt ons gemotiveerd om de website uit te breiden en te verbeteren.

Flipperkast reparaties

Spijtig genoeg ben ik gestopt met het geven van reparatie advies per email, want daar kruipt veel te veel tijd in, en vaak is het onmogelijk van een diagnose te stellen zonder de kast zelf te zien.
Hebt u pas een flipperkast gekocht en al problemen ? Probeer dan eerst de verkoper te contacteren voor hulp en mogelijke garantie (zeker als het een handelaar betreft).

Wil u zelf leren uw flipperkast te repareren ? Op www.pinwiki.com en www.pinrepairs.com staat veel uitleg.
Hebt u een electromechanische flipperkast ? Koop dan zeker het 'Flipperkast service boek'. Dit is de referentie om dit type flipperkasten te repareren. U kan bij Henk ook terecht om uw kast te laten repareren of een volledige revisie.

In het verleden kende ik enkele reparateurs naar waar ik mensen met problemen kon doorsturen, maar spijtig genoeg zijn de meesten gestopt (enkel regio Brussel ken ik nog iemand).
Zoek je hulp dan registreer je best zeker op flipperforum.be en vraag je daar om hulp.

Hebt u een flipperkast te koop ? Er zijn nog enkele specifieke modellen waarnaar ik op zoek ben, maar u mag me altijd het merk en model, staat, richtprijs en uw woonplaats laten weten (mail eventueel ook al enkele fotos). Als ik er zelf geen interesse in heb, dan ken ik misschien wel een andere verzamelaar die ze wil kopen.
Ook toestellen die kapot zijn (en waarbij de reparatie kosten te hoog oplopen in verhouding tot wat de kast nog waard is) ben ik meestal geinteresseerd om op te kopen voor de onderdelen.

Volg onze pagina op facebook om op de hoogte te blijven van wijzigingen aan deze website en meer flippernieuws.

Privacy policy: wij gaan uw emailadres niet verkopen of u ongewenste commerciele boodschappen sturen.
Externe bedrijven kunnen cookies plaatsen met advertentiedoeleinden.
Op http://www.google.nl/privacy/ads/ kan u zich hiervan afmelden.

Over ons - www.flippers.be

Het doel van deze website is van u alles te leren wat je moet weten wanneer je een flipperkast wil kopen.
De artikels zijn onderverdeeld in verschillende groepen. De flipperkasten voor beginners artikels moet je zeker lezen als nieuwe eigenaar van een flipperkast.
De andere delen van de website geven meer technische informatie, hoe je kast aan te passen, spelbeschrijvingen, verslagen van beursbezoeken, enz. We wensen u veel plezier toe met uw flipperkast !

Deze site wordt onderhouden door Aeneas Verhé. Flipperkasten zijn reeds 15 jaar een hobby, flippers.be is geen firma !
De website is ontstaan nadat we zelf onze eerste flipperkast hadden gekocht. We leerden enorm veel bij over deze fascinerende machines en wilden we onze kennis delen. 15 jaar geleden bestonden er bijna geen andere websites over flipperkasten. Zelfs wij moesten ontdekken hoe je de kopkast moest losmaken, het glas eraf halen, die info was nergens online te vinden.
De eerste paginas waren niet meer dan hoe een flipperkast te openen en te onderhouden. Nadien kregen we veel gelijkaardige vragen van mensen die ook een eerste flipperkast wilden kopen. De antwoorden op die vragen hielden we bij en zo begon de website te groeien. Later is ze dan nog meer uitgebreid met technische informatie, beursbezoeken, enz.
Alles op deze website is onze eigen mening, gegroeid uit onze eigen ervaringen. Niet alles is misschien correct of de beste manier om iets te doen. Het is hoe wij iets uitgeprobeerd/ondervonden hebben. Gebruik van bepaalde beschreven technieken is dan ook op uw eigen risico.