ATEI 2005

De ATEI beurs werd gehouden in Earls Court te London, 25 tot 27 January 2005. Het is de grootste beurs in Europe ivm amusementsspelen en andere toestellen. Alle types amusementsmachine worden er tentoon gesteld.

Stern Sopranos Pinball

Stern Pinball was er met Elvis flippers en 2 van hun laatste The Sopranos flipperkasten. The Sopranos was er als preview: het ging om prototypes, de software was totaal nog niet af en zelfs de hardware zelf kan nog veranderen. Maar geen enkel bedrijf kan het zich veroorloven om hun nieuwste produkt niet op deze beurs te tonen. Gary Stern was er zelf om geinteresseerden van informatie te voorzien. Veel mensen waren geinteresseerd en speelden de flippers, ze waren heel de dag bezet. Niet enkel door flipper-fans maar ook door gewone bezoekers van de beurs.. dat is dus een goed teken, dat er nog interesse is voor flipperkasten.

Onze beschrijving van de Sopranos kan je hier lezen.

overzicht van ATEI beurs

Bijna elk type amusementstoestel stond hier. Maar aangezien we niet in gokkasten geinteresseerd zijn, viel de helft van de beurs al af. We laten enkel toestellen aan bod komen die we zelf interessant vinden

 

Volgende ATEI pagina.