Collector Fantasies Mechelen 2006

Tijd voor onze jaarlijkse afspraak op de Collector Fantasies beurs in Mechelen. Deze werd nu vroeger op het jaar gehouden dan de voorbije jaren, nl. in het weekend van 11 en 12 februari.

Maar voor de rest was de beurs niet veel gewijzigd. Ik kreeg zelfs de indruk dat er iets meer standhouders en flippers te koop stonden dan vorig jaar. Naast verkopers met enkel flippers, waren er nu ook enkele met allerlei collectables die ook 1 of 2 flippers bij hadden.

New Stern pinball machines
Het belangrijkste op de beurs waren de nieuwe Stern flipperkasten. Tussen 2 Grand Prix flipperkasten (die nog niet veel mensen gezien of gespeeld hadden), stond een gloednieuwe World Poker Tour flipperkast. Dit prototype was speciaal overgevlogen en was pas vrijdag aangekomen.
Er was zeer veel interesse voor deze kast, de kast werd de hele dag bespeeld en meestal stonden er wel enkele personen hun beurt af te wachten. (Spijtig genoeg heb ik ze niet kunnen spelen, dus geen bespreking van deze kast..)

Stern World Poker Tour pinball machine
Stern World Poker Tour pinball machine.

Stern World Poker Tour playfield
and the playfied of World Poker Tour.

jukeboxes
Jukeboxes and more..

Coca-cola collectibles
Coca-cola collectibles

old radios, arcade, bikes
'collectibles'

pinball Kiss T2 Dolly Parton Hardbody Special Forces
Deze verkoper had ook enkele flippers bij: een overschilderde Dolly Parton, Hardbody, Special Forces, Terminator 2 en Bally Kiss.

Kiss pinball playfield
Een Kiss flipperkast waarvan het speelveld geen slijtage vertoont ?p Dat kom je niet veel tegen, de vraagprijs van 875 euro was dan ook redelijk. Spijtig genoeg had de kast de kopruit met rond 'S'-en.

Porsche Pinball
2 Porsche flipperkasten ? Data East Checkpoint en de custom Boxter flipperkast.
Meer informatie over dit Porsche Boxster project kan je vinden op de site van Mushroom Amusements.

pinball backglasses
Zoals gewoonlijk waren er weer veel kopruiten te koop.

Mousin Around
Een Mousin Around en Mars God of War. Achteraan kan je nog een Nip-It zien, er was ook een Black Hole en Six Million Dollar Man.

pinballs
Meer flippers te koop:Flintstones, The Addams Family, Baywatch, The Simpsons Pinball Party en Elvira and the Party Monsters.

jukes and bingos
Jukeboxen, eenarmige bandieten en bingo machines.

pinballs
A No Fear, Dr Who en No Good Gofers.. in de achtergrond enkele originele Breakout cabinets.

pinball project machines
Enkele opknappertjes: Recel Underwater, Vector, Mata Hari, ..

Data East Tommy pinball

Vendo
Meer Coca-Cola collectibles en verkoopsautomaten.

Williams Jackpot pinball and WCS
Williams Jackpot en Bally World Cup Soccer.

Piaggio Vespa and movie posters
Film posters en een oude Vespa.

pinball parts dealer
Een nieuwe flipper onderdelen winkel in Belgium.. verdeler van Suzo, ze hadden veel goedkope onderdelen en enkele flippers te koop (Demolition Man en NBA Fastbreak).

Dit is maar een kleine selectie van wat er allemaal te zien was. Er waren nog meer flipperkasten zoals een Arena, Bad Girls, Hook, Getaway, een hele mooie Fireball 2 en Dealers Choice, en nog veel meer. Naast flipperkasten was het aanbod veel uitgebreider, oud speelgoed, collectibles allerhande, plaatjes, enz.. bekijk de besprekingen van vorige jaren want veel standhouders komen elk jaar terug.