Gereedschap kopen bij DealExtreme

Ik ben een grote fan geworden van DealExteme.com. Deze winkel verkoopt veel gereedschap, gadgets en onderdelen. Het meeste dat ze aanbieden is heel goedkoop, en ze verzenden gratis wereldwijd. Zelf koop ik er regelmatig, hun onderdelen en gereedschappen zijn van goede kwaliteit en kosten meestal minder dan de helft van wat ik in een lokale electronicawinkel betaal..
Aangezien ze veel onderdelen hebben die van pas komen wanneer je aan flipperkasten werkt, heb ik een lijstje gemaakt van wat allemaal van pas komt.

Let wel op wanneer je in Belgie besteld, dat je het risico loopt op douane-heffingen. Daarom beperk je best de waarde van je pakket tot 22 euro. Heb je meerdere kleine dingen te bestellen, doe dan eventueel meerdere bestellingen (verzending is toch gratis) om telkens hier onder te blijven.

Gereedschap om te solderen

Andere gereedschappen

Aanpassingens

 • 12V LED Strip (30-LED 50cm White)
  Deze ledlampjes komen van pas wanneer je flipperkasten wil aanpassen. Je kan ze op de kopkast monteren om een topper te verlichten, of achteraan op het speelveld om een sticker op de achterzijde te verlichten. Stroom tap je gewoon af van de 12v testpunten in de kopkast, geen geprutst met extra weerstanden..
 • Electrical Wire Testing Hooks (10-Pack)
  Deze haakjes gebruik je vaak wanneer je printplaten aan het nakijken bent, om bv een signaal te meten op een pinnetje van een chip, of om stroom af te tappen van een testpunt op een veilige manier.
 • Alligator Clips - Medium (10-Pair)
  Krokodilleklemmen komen van pas wanneer je iets wil testen (bv extra lampjes verbinden) en een tijdelijke verbinding wil maken.
 • 12V 54-LED RGB Light Strip (50cm)
  Gelijkaardig aan de witte led-strip hierboven, maar dan met verschillende kleuren. Heb deze nog niet zelf gebruikt maar ik kan me voorstellen dat je hier wat leuke effecten op je flipperkast kan maken..
 • DIY leds and tools
  In deze category kan je vanalle types leds, lasers, enz vinden die je kan gebruiken om je eigen aanpassingen aan je flipperkast te maken.