Contact

Je kan me mailen op: flippers at flippers.be

You can mail us in english too.
Vous pouvez nous contacter en francais.

Opmerkingen over deze website ? Fouten gevonden ? Heb je suggesties voor een nieuw artikel of vragen ? Of wil je zelf een artikel schrijven ? Laat het ons maar weten. Feedback op artikels houdt ons gemotiveerd om de website uit te breiden en te verbeteren.

Flipperkast reparaties

Spijtig genoeg ben ik gestopt met het geven van reparatie advies per email, want daar kruipt veel te veel tijd in, en vaak is het onmogelijk van een diagnose te stellen zonder de kast zelf te zien.
Hebt u pas een flipperkast gekocht en al problemen ? Probeer dan eerst de verkoper te contacteren voor hulp en mogelijke garantie (zeker als het een handelaar betreft).

Wil u zelf leren uw flipperkast te repareren ? Op www.pinwiki.com en www.pinrepairs.com staat veel uitleg.
Hebt u een electromechanische flipperkast ? Koop dan zeker het 'Flipperkast service boek'. Dit is de referentie om dit type flipperkasten te repareren. U kan bij Henk ook terecht om uw kast te laten repareren of een volledige revisie.

Zoek je een professionele reparateur neem dan contact op met Arcadia Amusements.
Zoek je hulp dan registreer je best zeker op flipperforum.be en vraag je daar om advies.

Hebt u een flipperkast te koop ? Er zijn nog enkele specifieke modellen waarnaar ik op zoek ben, maar u mag me altijd het merk en model, staat, richtprijs en uw woonplaats laten weten (mail eventueel ook al enkele fotos). Als ik er zelf geen interesse in heb, dan ken ik misschien wel een andere verzamelaar die ze wil kopen.
Ook toestellen die kapot zijn (en waarbij de reparatie kosten te hoog oplopen in verhouding tot wat de kast nog waard is) ben ik meestal geinteresseerd om op te kopen voor de onderdelen.

Volg onze pagina op facebook om op de hoogte te blijven van wijzigingen aan deze website en meer flippernieuws.

Privacy policy: wij gaan uw emailadres niet verkopen of u ongewenste commerciele boodschappen sturen.
Externe bedrijven kunnen cookies plaatsen met advertentiedoeleinden.
Op http://www.google.nl/privacy/ads/ kan u zich hiervan afmelden.

Over www.flippers.be

Het doel van deze website is van u alles te leren wat je moet weten wanneer je een flipperkast wil kopen.
De artikels zijn onderverdeeld in verschillende groepen. De flipperkasten voor beginners artikels moet je zeker lezen als nieuwe eigenaar van een flipperkast.
De andere delen van de website geven meer technische informatie, hoe je kast aan te passen, spelbeschrijvingen, verslagen van beursbezoeken, enz. We wensen u veel plezier toe met uw flipperkast !

Deze site wordt onderhouden door Aeneas Verhé. Flipperkasten zijn bijna 20 jaar jaar mijn hobby, flippers.be is geen firma !
De website is ontstaan nadat ik zelf onze eerste flipperkast had gekocht. Ik leerde enorm veel bij over deze fascinerende machines en wilde mijn kennis delen. 15 jaar geleden bestonden er bijna geen andere websites of fora over flipperkasten. Zelfs ik moesten ontdekken hoe je de kopkast moest losmaken, het glas eraf halen, die info was nergens online te vinden.
De eerste paginas waren niet meer dan hoe een flipperkast te openen en te onderhouden. Nadien kreeg ik veel gelijkaardige vragen van mensen die ook een eerste flipperkast wilden kopen. De antwoorden op die vragen hield ik bij en zo begon de website te groeien. Later is ze dan nog meer uitgebreid met technische informatie, beursbezoeken, enz.
Alles op deze website is mijn eigen mening, gegroeid uit eigen ervaringen. Niet alles is misschien correct of de beste manier om iets te doen. Het is hoe ik iets uitgeprobeerd/ondervonden heb. Gebruik van bepaalde beschreven technieken is dan ook op uw eigen risico.