Burn baby burn

Ik had een Whitewater en Getaway flipperkast voor onderdelen. De toestellen hadden teveel ontbrekende stukken om nog werkend gemaakt te worden, dus ze slopen voor onderdelen was de enige oplossing.
Ik had al het mogelijke verwijderd en de lege cabinets te koop gezet..
Maar na enkele weken was er niemand geintersseerd of kreeg ik enig bod.

Ondertussen stonden de cabinets al een maand buiten op mijn terras..
Op het einde van een NFV steunpuntdag bij ons thuis, was iedereen naar huis behalve een goede vriend van ons, Michel O. Het werd reeds laat en begon wat koud te worden, dus mijn vrouw zei me van het vuur aan te steken..

Maar om het vuur aan te steken heb je hout nodig.. *grijns*

Michel en ik hadden nog een hele discussie of we de cabinets gingen slopen of niet. We zijn flipper liefhebbers en houden ons bezig met het restoreren van de toestellen.. Maar ik had echt geen plaats om de cabinets nog langer bij te houden, en als er na een maand niemand interesse had, ging ik ze niet nog veel langer bijhouden.. er schoten nog maar weinig opties over.

Meer commentaar ga ik hier niet over geven, de fotos spreken voor zichzelf.
Zijn we trots dat we een flipperkast vernietigd hebben ? Nee ! Maar was het leuk ? Ja !
Michel nam een goede zijkant mee van de Whitewater cabinet, de hangt nu in de gameroom van een andere vriend van ons.

pinball partout

pinball partout

pinball partout

pinball partout

pinball partout

pinball partout

pinball partout

En wat is er met de kopkasten gebeurd ?
Wel, aangezien deze heel mooi waren had ik ze nog langer te koop/ruil gezet. Maar nog enkele weken later was nog altijd niemand geinteresseerd.
Op een dag moest ik een schuilplaats voor onze kippen maken.. Roofing had ik liggen ik had enkel de zijsteunen nodig.. en daarvoor konden de kopkasten uitstekend dienen.

pinball chicken

Onze konijntjes konden natuurlijk niet achter blijven, ze waren jaloers op de kippen. In het begin hadden zij ook een flipper-hok, dit was een Stern Dracula.

pinball rabbits