NFV Steunpunt Belgie

De eerste steunpuntdag in Belgie is een feit.
Begin 2003 werden we steunpunt van de NFV, wat inhoudt we leden met problemen proberen te helpen, en we af en toe een opendeur houden zodat iedereen die dat wenst kan komen flipperen.
Met nog enkele buren en vrienden bij die ook eens wilden komen flipperen, zijn op 4 uur tijd 24 personen over de vloer geweest. Niet slecht qua aantal, vooral gezien er 12 ingeschreven waren en we vooraf hadden gezegd dat er maximaal 15 personen konden komen.. vooral in het begin was het dus heeeeel druk, gelukkig zijn snel enkele mensen beneden komen zitten om gezellig te praten bij een hapje en een drankje.

Zelf heb ik geen fotos gemaakt, had het veel te druk, gewoon niet aan gedacht, gelukkig heeft Pascal er enkele gemaakt, hieronder kan u ze vinden.

Uiteindelijk was alles net op tijd klaar.. het was druk druk druk de voorbije weken.. We hadden net de grote kamer op de eerste verdieping van ons huis als gameroom ingericht, alle flippers uit elkaar gehaald en naar boven gedragen.. De meeste moesten nog goed gezet worden.. bv snel nog even enkele houten balkjes onder de poten van de Whitewater schuiven zodat die schuin genoeg stond. De Junk Yard was net geshopt van de avond ervoor.. 's ochtends nog even de andere flippers nagekeken.. om uiteindelijk om 12u30 te beginnen om de Tommy in elkaar te steken die ik onlangs had gekocht.
De eerste twee personen waren reeds aangekomen terwijl ik de laatste connectoren aan het installeren was. Gelukkig had de flipper geen technische problemen zodat erop gespeeld kon worden.

De flippers hebben de 4 uur non-stop spelen uiteindelijk goed overleefd, de enige problemen waren een zwakke flipper op de TZ en MM..

our gameroom

our gameroom

our gameroom

our gameroom

our gameroom